loading...
دانشنامه علمی عصر تبیان
gwen بازدید : 102 سه شنبه 29 مرداد 1392 نظرات (0)

محققین درجدید‌ترین تحقیقات خود پی برده‌اند که مصرف کاکائوی خالص و بدون شیرینی می‌تواند به عنوان یک دارو برای بسیاری از بیماری‌ها ازجمله دیابت مفید باشد.براساس این تحقیقات، دانشمندان دریافته‌اند که مصرف کاکائوی تلخ و یا مقدار بسیار کمی شکر به عنوان طعم‌دهنده و شیرین‌کننده می‌تواند باعث رفع مشکل فشارخون بالا به ویژه در سالمندان شود.

گفتنی است براساس این تحقیق مصرف شکلات تلخ می‌تواند باعث بهبود حساسیت انسولین به ترشح مناسب و در نتیجه کاهش خطر ابتلا به دیابت شود. بررسی‌ها نشان می‌دهند پزشکان درصدد آزمایش شیوه جدیدی برای درمان و مقابله با بیماری‌های قلبی عروقی و همینطور دیابت با استفاده از شکلات و کاکائوی تلخ هستند.

پزشکان درصددند از این کشف در درمان بیماری‌های مغزی که در یک ارتباط مستقیم با بیماری‌های قلبی عروقی است استفاده کنند و مصرف کاکائوی تلخ را به افراد در صورت عدم داشتن منع پزشکی توصیه می‌کنند.

gwen بازدید : 116 سه شنبه 29 مرداد 1392 نظرات (0)
تحقیقات دانشمندان دانشگاه یوتا نشان می دهد مفهوم نوع شخصیت چپ مغز و راست مغز که بین مردم مشهور شده هیچ پایه علمی ندارد.در فرهنگ عامه رفتار افرادی که شخصیت آنها به مغز چپ ها نسبت داده می شود افراد منطقی هستند، به جزئیات توجه کرده و تحلیلگر هستند اما افرادی که دارای ویژگیهای مغز راست هستند خلاق، متفکر و درون گرا هستند.اما عصب شناسان یوتا اعتقاد دارند که چنین چیزی نیست. آنها یک تحقیق دو ساله را با استفاده از تصویربرداری از مغز انجام داده و نشان دادند که هیچ شواهدی مبنی بر این که برخی از مردم چپ مغز و برخی دیگر راست مغز هستند وجود ندارد.

محققان شبکه های خاصی را در مغز راست و چپ شناسایی کرده اند که کارکردهای جانبی را پردازش می کند ( فرآیندهای ذهنی عمدتا مختص به یکی از نیم کره های چپ یا راست هستند) اما در این شبکه ها هیچ رابطه ای پیدا نشد که نشان دهد افراد به صورت ترجیحی از شبکه های چپ مغز یا راست مغز استفاده می کنند.

جف اندرسون اظهار داشت: این مسئله کاملا صحت دارد که برخی از عملکردهای مغز در یک نیم کره و برخی دیگر در نیم کره دیگر رخ می دهند. زبان در نیم کره چپ و توجه در نیم کره راست صورت می گیرد، اما نمی توان استدلال کرد که مردم دارای شبکه های راست مغز و یا چپ مغز قوی تر هستند.محققان اعلام کردند که این نتایج می تواند شیوه تفکر مردم را درباره نظریه راست مغزی در مقابل چپ مغزی مورد تجدیدنظر قرار دهند.

جرالد نیلسن دانشجوی فارغ التحصیل دانشگاه یوتا به عنوان بخشی از این تحقیقات اظهار داشت: تاکنون همه نوع شخصیت مرتبط با این عبارت چپ مغزی و راست مغزی را فهمیده و می دانند که این عبارت را چگونه به شخصیت خود نسبت دهند اما ما هیچ الگویی مشاهده نمی کنیم که نشان دهد در مغز آنها شبکه های مغز چپ مرتبط تر یا کل شبکه مغز راست چنین حالتی داشته باشد.وی افزود: باید گفت که نوع شخصیت هیچ ارتباطی به فعال بودن یا بیشتر فعال بودن یک نیم کره از مغز ندارد.
gwen بازدید : 129 جمعه 25 مرداد 1392 نظرات (0)

گروه خبری GSM: طبق آخرین آمار و گزارش شرکت McAfee درباره وضعیت بدافزارها (Malware) در سه ماهه گذشته، سیستم عامل Android به محبوب‌ترین بستر برای طراحی و ساخت بدافزارها تبدیل شده است.

در این گزارش، McAfee یک قدم هم فراتر رفته و نشان می‌دهد که طبق آمار جمع‌آوری شده، در سه ماهه گذشته سیستم عامل Android تنها بستر مورد استفاده برای تهیه بدافزارها بوده است.

به گزارش  روابط عمومی شرکت مهندسی شبکه گستر، تاکنون بیشترین بدافزار برای گوشی‌های تلفن هوشمند در محیط Symbian نوشته شده بود ولی بر اساس آمار جدید، اکنون سیستم عامل Android در صدر قرار گرفته است.

از جمله بدافزارهای متداولی که برای محیط Android نوشته می‌شوند، می‌توان به ویروس‌های ارسال کننده پیامک که برای نویسنده ویروس منبع درآمد به حساب می‌آید اشاره کرد.

این نوع ویروس‌ها قادر هستند تا تاییدیه ارسال پیامک را کنترل و مسدود کنند تا صاحب گوشی متوجه اقدامات مخربی که بر روی گوشی‌اش در حال انجام است، نشود.

همچنین بدافزارهایی وجود دارند که کل مکالمات، پیامک‌ها و ایمیل‌های صاحب گوشی همراه را ثبت کرده و به مرکز خاصی در اینترنت ارسال می‌کند.

حتی این بدافزارها با کنترل امکانات ردیابی GPS، موقعیت جغرافیایی گوشی همراه را هم تشخیص می‌دهند.

برخی برنامه‌های کاربردی مخصوص محیط Android نیز که مصرف واقعی دارند، آلوده به بدافزارهایی هستند که با نفوذ به گوشی همراه هوشمند، تمامی اطلاعاتی را که می‌تواند جمع‌آوری می‌کند.
 
از طرف دیگر، شرکت امنیتی Juniper هم در گزارشی مشابه گزارش شرکت McAfee، به خطر بدافزارهای ویژه محیط Android اشاره کرده و سرعت افزایش تعداد آنها را خطرناک دانسته است.

طبق گزارش شرکت Juniper تعداد بدافزارهای ویژه محیط Android در هفت ماه گذشته بیش از پنج برابر شده است.

در این گزارش به عواملی که در بروز چنین وضعیتی تاثیر داشته‌اند، اشاره شده است.

شرکت Google، به عنوان سازنده سیستم عامل Android، هیچ کنترل و نظارتی بر روی برنامه‌های کاربردی که بر روی سایت رسمی Android Market گذاشته می‌شود، ندارد.

لذا به دفعات شاهد بوده‌ایم که پس از انتشار یک برنامه مخرب از این طریق، مسئولان Google به طور دستی اقدام به حذف آن برنامه مخرب از سایت Android Market کرده‌اند.

به علاوه، امکان عرضه برنامه‌های کاربردی، خارج از سایت رسمی Google وجود دارد و در حال حاضر سایت‌های متعددی اقدام به عرضه برنامه‌های کاربردی Android می‌کنند، بدون آنکه نظارت و کنترلی بر روی این سایت‌ها صورت گیرد.

همچنین Google هیچ کنترلی بر روی نصب و استفاده برنامه‌های کاربردی در محیط Android بر روی گوشی‌های همراه هوشمند، انجام نمی‌دهد. در حالی که در سیستم های عاملی نظیر Apple iOS با اختصاص کدهای ویژه به برنامه‌های کاربردی، در هنگام نصب، نظارت لازم به عمل می‌آید.

تهیه کنندگان گزارش Juniper معتقدند که افراد خلافکار و نفوذگرانی که تا به حال بر روی سیستم‏های عامل Symbian و Windows Mobile کار می‌کردند، اکنون به سیستم عامل Android روی آورده‌اند.

همزمان با کاهش سهم بازار برای سیستم‌های عامل Symbian و Windows Mobile و افزایش چشمگیر کاربرد و محبوبیت Android، توجه بیشتری از سوی افراد کنجکاو، نفوذگر و سودجویان اقتصادی به این سیستم عامل صورت می‌گیرد.

gwen بازدید : 115 پنجشنبه 24 مرداد 1392 نظرات (0)

دانشمندان با قرار دادن سلولهای بنیادی جنینی انسان در مغز موش ها موفق شدند عملکرد حافظه و یادگیری را در آنها ترمیم کرده و بهبود بخشند. استفاده از سلول های بنیادی جنینی و تحقیق روی آنها یکی از موارد جنجالی علم در چند دهه اخیر بوده است. شاید این موضوع امروزه که دانشمندان می توانند سلول های بنیادی را هم از بندناف برداشت کنند و هم آنها را در محیط های آزمایشگاهی تولید کنند، حادتر شده باشد. اما این حقیقت را نباید از یاد برد که توانایی تکثیر بالای سلولهای بنیادی جنینی، قابلیت های بالقوه فراوانی را در زمینه های پزشکی به دانشمندان عطا می کند. 

در این مورد به خصوص دانشمندان دانشگاه ویسکانسین- مدیسون با رهبری استاد علوم اعصاب و عصب شناسی، پروفسور سو-چون ژانگ و فوق دکتر یان لیو موفق شدند با کاشتن سلولهای بنیادی جنینی انسان در مغز موش ها، قابلیت های یادگیری و حافظه آنها را ترمیم کنند. 

در این مطالعه آنها ابتدا به قسمتی از مغز موش که مسئول یادگیری و خاطره است، آسیب رساندند (توضیح تخصصی بخش آسیب دیده: تیغه میانی که با نورون های کولینرژیک و GABA به هیپوتالاموس متصل است). سپس سلولهای جنینی که در یک محیط واسط به گونه ای پرورش یافته بودند تا آماده تبدیل به سلول عصبی باشند، به مغز موش ها منتقل شدند. البته سیستم ایمنی بدن موش های آزمایشگاهی را غیرفعال کرده بودند تا بخش های پیوندی را پس نزند. 

و حالا نوبت به بخش جالب داستان رسیده بود: سلولهای بنیادی به شکل گیرنده های GABA تغییر ماهیت دادند (دو نوع معمول اما مهم نورون ها که با GABA ارتباط برقرار می کند). پروفسور ژانگ می گوید:« این دو نوع نورون در بسیاری از عادات و رفتار انسانی درگیر و دخیل هستند: احساسات. حافظه. اعتیاد و بسیاری رفتارهای وابسته به روان.» 

سپس موش ها تحت یک سری آزمون استاندارد قرار گرفتند که میزان یادگیری و حافظه آنها سنجیده شود (مانند پازل ماز) و نتایج به شکل معنی داری نسبت به قبل از درمان بهبود یافته بود. 

ژانگ امیدوار است که تحقیقات سلولهای بنیادی بتواند درمانی برای بسیاری از بیماری ها و ترمیم مغز باشد: «نورون های کولینرژیک در آلزایمر و سندرم داون دخیل هستند. اما نورون های GABA در بسیاری از اختلالات و بی نظمی ها از قبیل اسکیزوفرنی، صرع، افسردگی و اعتیاد نقش دارند.»

gwen بازدید : 115 پنجشنبه 24 مرداد 1392 نظرات (0)

کنولوژی پزشکی مدرن هر روزه نوید بخش معجزات جدیدی است. و ابداعات و اختراعات آن با ورود به زندگی انسان های عادی می توانند بهبودهای خارق العاده ای باشند که شاید روزی جزو آرزوهای دست نیافتنی بودند. اما هر روز شاهد ورود بخش تازه ای از آنها به بازار و تبدیل افراد بیشتری به انسان-ماشین (Cyborg) هستیم. 

آغاز داستان امروزمان هم به سال ۲۰۰۸ برمی گردد. جیسون کاگر با بدشانسی تمام در یک تصادف روی خطوط نیرو سقوط کرد و با ۷۲۰۰ ولت شوک الکتریکی روبرو شد و متاسفانه هر دو دست خود را از دست داد. اما اکنون اینقدر خوش شانس است که توانسته دو دست جدید در اختیار بگیرد که توسط یک اپلیکیشن اختصاصی آیفون کنترل می شوند. 

i-Limb دست رباتیک فوق پیشرفته طراحی شده توسط موسسه انگلیسی توسعه ابزارهای پروتزی Touch Bionics است. ۵ انگشت این دست به طور مستقل حرکت می کنند و انگشت شست هم دارای حرکت و چرخش کامل است. علاوه بر این دست از مچ هم به صورت ۳۶۰ درجه امکان چرخش دارد. 

این دستان به اندازه کافی هوشمند هستند که به صورت خودکار کارهایی مانند لمس و گرفتن اجسامی چون لیوان و ابزارهای معمول خانگی را انجام دهند. اما برای راحتی بیشتر، کاگر یک اپلیکیشن اختصاصی آیفون هم در اختیار دارد و با استفاده از آن ۲۴ الگوی ویژه گرفتن پیچیده تر را هم می تواند برای دستانش برنامه ریزی کند. 

برای کار با این اپلیکیشن و انتخاب حالت های مختلف برنامه برای دستان، وی از یک قلم استایلوس معمولی استفاده می کند. البته دست های کاگر دقیقا همانند آنچه در ترمیناتور دیده اید، طبیعی به نظر نمی رسند. اما وی بسیار خوب آنها را اداره می کند و به خوبی از پس کارهایش بر می آید. و مطمئنا بسیار بسیار بهتر از هر دست پروتز پلاستیکی هستند که وی تا کنون استفاده می کرده است. 

به نظر شما چقدر تا تبدیل کامل انسان به یک موجود نیمه ماشینی و تحقق داستان های علمی-تخیلی همچون ترمیناتور، آی روبات و پلیس آهنی فاصله داریم؟

gwen بازدید : 128 چهارشنبه 09 مرداد 1392 نظرات (1)

مریخ,سیاره سرخ,سیاره مریخ,گل مریخی,مطالب علمی

«گل مریخی»، کشف جدید کنجکاوی در مریخ
مریخ نورد «کنجکاوی» ناسا در جدیدترین اکتشافات خود بر سطح سیاره سرخ موفق به تهیه عکس از تخته سنگ پیچ در پیچ به شکل مار و «گل مریخی» در دل یک سنگ شده است.
کنجکاوی پیش از این تکه های پلاستیک شفاف را بر سطح مریخ مشاهده کرده بود که مشخص شد این قطعات از خود مریخ نورد جدا شده اند.
در جدیدترین تصاویری که توسط مریخ نورد ناسا تهیه شده است، یک شکل عجیب و شفاف شبیه «گل» در دل یک سنگ مشاهده می شود.
تصویر موسوم به «گل مریخی» در تاریخ 19 دسامبر ( 29 آذر) توسط ابزار تصویرساز میکروسکوپ مانند در انتهای بازوی رباتیک کنجکاوی تهیه شده است. ناسا نسخه خام این تصویر را در وب سایت رسمی مأموریت مریخ نورد منتشر کرده است و بازدیدکنندگان سایت، تعبیر «گل مریخی» را برای این عکس انتخاب کرده اند.
«گای وبستر»، سخنگوی آزمایشگاه پیشرانش جت (JPL) ناسا تأکید می کند: به نظر می رسد که این شکل عجیب و شفاف بخشی از تخته سنگ بوده و به مریخ نورد کنجکاوی تعلق ندارد.
ناسا روز جمعه چهارم ژانویه (15 دی) تصویر پانورامای جدیدی از محل حضور مریخ نورد کنجکاوی موسوم به Yellowknife Bay در دهانه گیل مریخ منتشر کرد.
در مرکز این تصویر نیز تخته سنگ های پیچ در پیچ دیده می شوند که شبیه یک مار بزرگ است. این سنگ که ناسا از آن با تعبیر «رودخانه مار» (Snake River) یاد می کند، یک خط نازک از سنگ های تیره در پی هم هستند.

مریخ,سیاره سرخ,سیاره مریخ,گل مریخی,مطالب علمی

شکل عجیب و شفاف شبیه «گل» در دل یک سنگ مریخی

مریخ,سیاره سرخ,سیاره مریخ,گل مریخی,مطالب علمی

gwen بازدید : 118 چهارشنبه 09 مرداد 1392 نظرات (0)

مهندس شیمی و موسس Integrity Ballistics طی 9 سال تلاش موفق به طراحی نوع جدیدی از گلوله کلوچه‌یی و کمتر مرگبار شده است.
گلوله‌ ابداعی جو کولنیک پس از برخورد به هدف درست مانند کلوچه مسطح می‌شود و برخلاف گلوله‌های دیگر شکل خود را حفظ نمی‌کند.این فناوری که Burns 1401 لقب گرفته به جز اثر مسطح‌ شونده دارای نیروی توقف‌کننده نیز است.

ابداع گلوله کلوچه‌یی,ابداع گلوله غیر مرگیار,اختراع گلوله غیر مرگبار

سوژه‌های مورد هدف ابداع طراحی شده، افراد ناسازگار، شورشیان شهری یا زندانیان، حیوانات و یا هر موقعیت دیگری که در آن ارتباط کلامی بی‌ثمر بوده و اقدامات مرگبار نیز نامناسب تلقی می‌شوند، عنوان شده‌اند.
گلوله تفنگ ساچمه‌یی جدید دارای ماده ترکیبی پلیمری نرمی است که به منظور مسطح شدن به محض برخورد طراحی شده‌ است.
شرکت سازنده مدعی است که فناوری ارائه شده دارای نیروی کافی برای متوقف کردن خطر است، با این حال از نفوذ به پوست و آسیب به بافت نرم می‌کاهد.
این گلوله‌ به منظور تشخیص آسان‌تر دارای پوسته نارنجی‌رنگ بوده، اگرچه از زوایایی صورتی به نظر می‌رسد.
فناوری 2.5 اینچی جدید، 21 گرم وزن دارد و دارای سرعت نوعی 420 فوت در ثانیه و همچنین طیف عملیاتی از 19 تا 75 فوت است.هنگام حرکت، Burns 1401 شکلی پرتابه مانند دارد اما به محض برخورد با هدف به شکل دیسک گرد مسطح می‌شود.
آزمایش‌های صورت گرفته در لابراتوار بیوشیمیایی Wayne State نشان داده که ابداع مزبور در طیف‌های عملیاتی توصیه شده قادر به نفوذ است و این ویژگی گلوله کلوچه‌یی را به انتخابی مناسب برای امنیت و هدفگیری مبدل می‌سازد.
فناوری ارائه شده قادر به تولید نیروی بیشتر بر روی هدف است در حالی که امکان صدمه جدی را در مقایسه با گلوله‌های دیگر کاهش می‌دهد.
اهدافی که شرکت سازنده برای فناوری خود توصیه می‌کند شامل شکم و پاها بوده و شلیک به نقاط بالاتر از ناحیه جناغ سینه توسط آن توصیه نمی‌شود.

gwen بازدید : 168 چهارشنبه 09 مرداد 1392 نظرات (0)

در حقیقت ایده طراحی و ساخت شیشه‌های خود پاك‌شونده ایده جدیدی نیست. از نخستین‌باری كه استفاده از شیشه‌های خود پاك‌شونده در زمینه‌های مختلف مورد توجه قرار گرفته است، سال‌ها می‌گذرد.
در حال حاضر تولید شیشه‌های خودپاك‌شونده در سطح دنیا به تولید صنعتی رسیده است، اما آنچه در این طرح ایرانی مورد توجه قرارگرفته تغییر فرآیند تولید شیشه‌هایی با این قابلیت است.
ویژگی و خصوصیات شیشه‌های خود پاك‌شونده‌ای كه امروزه در بسیاری از صنایع مختلف از جمله صنعت خودرو مورد استفاده قرار می‌گیرد دائمی نیست و به مرور زمان از بین می‌رود البته اساس ساخت همه این شیشه‌ها استفاده از ذرات نانودی اكسید تیتانیوم است، اما چگونگی تولید این شیشه‌ها و مواد افزودنی كه در تركیب با نانوذرات مورد استفاده قرار می‌گیرد متفاوت است.
درباره ویژگی‌ها، خصوصیات و كاربرد شیشه‌های خود پاك‌شونده ایرانی با مریم حسینی زری، عضو هیات علمی موسسه پژوهشی علوم و فناوری رنگ گفت‌وگویی انجام داده‌ایم كه شما را به خواندن آن دعوت می‌كنیم.

gwen بازدید : 116 چهارشنبه 09 مرداد 1392 نظرات (0)

عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، موفق به طراحی و ساخت پلاک فشاری لغزنده دو تکه ارتوپدی شد.

به گزارش خبرنگار فناوری ایسنا، این پلاک فشاری لغزنده دو تکه ارتوپدی (ODSCP) به همت دکتر امیر رضا کچویی، استادیار گروه ارتوپدی دانشگاه علوم پزشکی مشهد طراحی و ساخته شده و به شماره ثبت 68572 در اداره اختراعات به ثبت رسیده و در حال حاضر در مرحله ثبت بین‌المللی است.

دکتر کچویی در خصوص کاربرد این پلاک اظهار کرد:‌ این پلاک در درمان بیمارانی که دچار انحرافات زانو (ژنو واروم) و یا افراد میانسالی که مبتلا به آرتروز زانو هستند، مورد استفاده قرار می‌گیرد.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه برای درمان انحرافات زانو از تکنیکهای مختلفی استفاده می شود که هر یک از این تکنیک ها ممکن است مشکلات و یا عوارضی برای بیمار داشته باشد، افزود:‌ استفاده از این پلاک علاوه بر افزایش سرعت عمل و دقت از شکستگی‌های مازاد در ناحیه زانو جلوگیری می‌کند.

کچویی خاطرنشان کرد: با استفاده از این پلاک، میزان باز شدن ناحیه عمل قابل محاسبه بوده و عوارض کمتری را برای بیمار در بردارد.

وی با بیان اینکه در حال حاضر از نمونه‌های خارجی که کاربرد تقریبا مشابه با این پلاک دارند، در برخی از عمل‌ها استفاده می‌شود، اظهار کرد:‌ در حال حاضر نتایج تستهای مکانیکی این پلاک انجام و مراحل تولید تجاری آن نیز پس از تائید اداره تجهیزات پزشکی وزارت بهداشت با مشارکت یکی از شرکتهای تولیدی داخلی آغاز شده است.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه هزینه استفاده از این پلاک 700 هزار تا یک میلیون تومان است که یک دوم نمونه‌های تقریبا مشابه خارجی آن است، خاطرنشان کرد:‌ تا کنون دو بیمار با استفاده از این پلاک مورد عمل جراحی قرار گرفته‌اند که نتایج عمل نیز رضایت بخش بوده است.

کچویی در خصوص میزان شیوع انحرافات زانو و کاربرد این پلاک گفت:‌ انحراف زانو یکی از مشکلات شایع در بین جوانان به شمار می‌رود و بسیاری از بیماران به دلیل مشکلات زانو و همچنین زیبایی تمایل به انجام عمل جراحی دارند.

وی خاطرنشان کرد:‌ افراد بالای 50 سال نیز که مبتلا به آرتروزهای زانو شده‌اند، دسته دیگری از بیماران هستند که این پلاک در آنها کاربرد دارد.

کچویی، تولید تجاری این پلاک را گامی موثر در راستای خودکفایی و گسترش خدمات به بیماران عنوان و تصریح کرد: با توجه به نتایج مثبت به عمل آمده، جراحان ارتوپدی می‌توانند از این پلاک برای درمان بیماران استفاده کنند.

وی خاطرنشان کرد:‌ طراحی پلاک برای استفاده در دیگر بخشهای بدن از برنامه‌های آتی به شمار می رود.

gwen بازدید : 106 جمعه 04 مرداد 1392 نظرات (0)

عهد دودمان سوم مصر معمار نابغه ای به نام ایم حوتپ Imhotep

برای فرعون مصر، زوسر «جوزر» (حدود ٢٦٤٩ - ٢٦٦٣ ق م) مجتمع عظیمی

در سقاره، و گورستان گروهی نزدیک تختگاه مصر؛ ممفیس می سازد.

افزون بر این، هرمی پله پله از سنگ بنا ساخت م مرقد و تأسیسات جانبی

دیگری در اطراف هرم بدان افزود. هرم عظیم زوسر که به منظور حفاظت

از جسد فرعون مصر بنا گردید؛ کهن ترین اثر معماری باقی مانده از مصر باستان است.

این معماری خود الگویی گشت تا آیندگان به تقلید و تبعیت از آن، دست

به کار ساختمانی عظیمی بزنند که یکی از عجایب هفتگانه جهان شناخته شود.

معماری پادشاهی کهن، اهداف و انگیزه های آن دست مایه ای گردید تا

مورخان و باستان شناسان بر این دوره پانصدساله و شرایط و اوضاع اجتماعی

آن را بر مبنای بناهایی که به هر صورت از سنگ آهک و گرانیت

در مقیاس بزرگ برای ساختن ساختمان ها در مقبره ها به کار می رفت، شناسایی کنند.

gwen بازدید : 101 پنجشنبه 03 مرداد 1392 نظرات (0)
یک لاکپشت که 2 سر و 6 پا دارد در موزه علوم طبیعی کیف پایتخت اوکراین به نمایش گذاشته شده است.
این خبر را خبرگزاری فرانسه مخابره کرده است. مردم می‌توانند به مدت دو ماه این خزنده را دراین موزه که زنده بودن
آن به معجزه شبیه است، ببینند. لاک این لاکپشت پنج ساله به شکل قلب و حدود دوازده سانتیمتر است.

اگرچه دیمتری تکاچف (Dmitry Tkachev) مدیر این پروژه از موتاسیون سخن می‌گوید اما یوری جوراویلوف از کارشناسان
حیوانات شرکت اکزولاند که این نمایش را ترتیب داده است گفت: این جانور واقعا لاکپشت دو سر به معنای واقعی کلمه
نیست بلکه یک لاکپشت دوقلو است.
gwen بازدید : 103 پنجشنبه 03 مرداد 1392 نظرات (0)

سیب حاوی مقادیر خوبی از نوعی فیبر به نام (پکتین) است پکتین از دسته فیبرهای محلول است. یعنی زمانی که مرطوب می شود، چسبنده و غلیظ خواهد شد. این ماده که در سیب به میزان کافی یافت می شود خواص زیادی دارد.


*** کاهش کلسترول مضر خون اولین خاصیت پکتین سیب
مطالعات کنترل شده مختلف نشان داده است که افزودن پکتین به رژیم غذایی منجر به کاهش متوسطی در سطح کلسترول خون می شود. علت این امر ممکن است اتصال یافتن پکتین سیب به اسیدهای صفراوی باشد که به کاهش کلسترول خون کمک می کند.البته باید توجه شود که تنها پکتین نمایانگر قدرت کاهش کلسترول سیب نیست وسیب صرف نظر از داشتن پکتین،با سایر موادی که دارد،خود یک کاهنده نیرومند کلسترول است .
*** سیب و سلامتی روده
پکتین می تواند تعداد میکروب‌های مفید در دستگاه گوارش را افزایش دهد.متخصصان خاطر نشان می‌کنند که باکتری‌های مفید همچنین ماده‌ای شیمیایی به نام «بوتیریت» تولید می کنند که سوختی مهم برای سلول‌های دیواره روده ای می باشند.
*** پکتین دوست دیابتی ها
پکتین موجود درسیب می تواند کمک به حفظ سطح قند خون به طور ثابت نماید. قندهای طبیعی موجود در سیب به آهستگی هضم و جذب می شوند، بخشی از این امر می تواند ناشی از تأثیر پکتین باشد که در دستگاه گوارش تشکیل ژل می دهد.افزایش آهسته در سطوح قند خون پس از مصرف سیب ،به این معناست که سیب “شاخص گلیسمیک” پایینی دارد. بنابراین برای افراد مبتلا به بیماری دیابت ، سیب به طور خاص مفید است.لازم به توضیح است که شاخص گلیسمیک اندازه ای است که تعیین می کند،پس از خوردن غذا قند خون با چه سرعتی بالا می رود.این امر نشان می دهد که به رغم وجود قند طبیعی در سیب،خوردن سیب در افزایش سریع قند خون اثر نمی گذارد.
*** سیب با پوست ارمغان سلامتی را می آورد
یادتان باشد که ویتامین‌ها و پکتین موجود در سیب بیشتر در پوست سیب و زیر پوست آن قرار دارد. بنابراین آن‌هایی که می‌توانند پوست سیب را هضم کنند، بهتر است که آن را با پوست بخورند و اگر می‌خواهید پوست آن را بکنید بهتر است که سیب را خیلی نازک پوست کنید.

البته این مفید بوده پوست سیب زمانی است که این میوه مفید آغشته به واکس و یا مواد نگهدارنده نباشد که متاسفانه غالب میوه های بازار دارای یک لایه چربی برای حفاظت آن هستند. بنابراین حتماً این سیب‌ها را به دقت بشویید و نازک پوست بگیرید که پکتین‌ها و ویتامین‌های آن از بین نرود.

gwen بازدید : 114 پنجشنبه 03 مرداد 1392 نظرات (0)

با دستاورد های اخیری که توسط محققان و باستان شناسان انجام شد که ثمره آن کشف شهر افسانه ای داوارکار شهر بزرگ حکمران بزرگ سری کریشنا و  همچنین با ثبت وقایع مربوط به کتاب های مقدس بودائی چون مهابارتا ، پژوهشگران و تاریخ نویستان این امر را پذیرفتند که در گذشته بسیار دور با توجه به نوشته های کتاب مقدس جنگ هایی آسمانی میان زمینایان و موجودات بیگانه در سانکریت ودیک روی داده است ، که همه نوشته ها واقعی بوده و در ضمن پیشینه هند را به تصویر می کشند.

در این میان این شهر با توجه به کتاب های مقدس بودا و با توجه به متون تاریخی وجود داشته و پس از کشف شدن شهر افسانه ای که اکنون زیر آب های اقیانوس قرار دارد چگونه گی وقوع آن را با توجه به نوشته های کهن می توان اینگونه بیان کرد که بر اثر جنگ های صورت گرفته با بیگانگان اکنون این شهر در زیر اقیانوس قرار گرفته است.
متاسفانه با توجه به گمانه زنی های اشتباه محققان در متون تاریخی سبب شد تا آنان با توجه به سطح وسیعی از دانشی که در مورد تاریخ داشتند این عوامل را نقض کنند. و به طور بلقوه قدرت این امر را از خود سلب کردند که اشتباهات مبنی بر این است که چه کسی واقعاً میداند و باید به چه کسی گوش فرا داد.

دسته ای از آریائی ها به پرستش حکمران سری کریشنا کسی که شخصیت بسیار والائی داشت می پرداختند و از این رو او حکمرانی بسیار توانا بود که می توانست در میان فضا سفر کند و همچنین در بین تمامی سیارات منظومه شمسی و حتی فرا تر از آن نیز  رفت آمد کند.


gwen بازدید : 89 پنجشنبه 03 مرداد 1392 نظرات (0)

لنزهای تماسی به زودی خواهند توانست چیزی بیش از جایگزین عینک باشند. پژوهشگران لنزی ساخته‌اند که امکان بزرگنمایی را فراهم می‌کند.
اشپیگل آنلاین گزارش داد، در نخستین گام قرار است این فناوری لنز تماسی به گونه‌ای خاص از کسانی مشکل دید دارند کمک کند، دور را راحت ببینند.
پژوهشگران دانشگاه کالیفرنیا در سان دیه‌گو و دبیرستان فنی حرفه‌ای ایالتی لوزان یک لنز تلسکوپی نازک تولید کرده‌اند. این لنز قابلیت تغییر بین دید عادی و بزرگ‌کننده اشیا را دارد. پژوهشگران امیدوارند بیماران دچار دژنراسیون ماکولا وابسته به سن (AMD) یا تباهی لکه زرد را قادر سازند اثرات ناشی از این بیماری را کاهش داده و توانایی بینایی‌شان را بازیابند.

ابزارهای کمکی کنونی، بزرگ، غیرقابل حمل و اغلب مانعی برای این دسته از بیماران است. به همین خاطر، لنزهای تماسی با امکان خاموش کردن کارکرد بزرگنمایی راه حلی جذاب است، حتی اگر موقت باشد.

اریک ترمبلی، از دبیرستان فنی حرفه‌ای ایالتی لوزان گفت: در آینده امیدواریم این مشکل را در خود چشم و با درمان‌های موثر یا پروتزهای قابل نصب در شبکیه حل کنیم. تاکنون آنچه توانسته‌ایم تولید کنیم، لنزهای تماسی AMD است که کمتر دست و پاگیر هستند.
کارکرد این سیستم لنز که اختراع جوزف فورد، فیزیکدان است، اصولا مبتنی بر تلسکوپی است که از سطوح متعدد بدون انعکاس تشکیل شده است. این لنز حدود یک میلیمتر قطر دارد. این تلسکوپ کوچک که به شکل حلقه‌ای است صحنه مقابل را حدود 2.8 برابر بزرگ می‌کند.

پژوهشگران این لنز را روی مدل الکترونیکی چشم آزمایش کرده‌اند، چون هنوز قابلیت استفاده از این لنز روی چشم یک مشکل است. در حال حاضر جنس این لنز از پلیمتیل متاکریلات (PMMA) است که آکریل - یا پلکسی‌گلاس هم نامیده می‌شود. این جنس از نظر بهداشتی مضر شناخته شده و فقط می‌توان مدت کوتاهی از آن استفاده کرد.

gwen بازدید : 137 پنجشنبه 03 مرداد 1392 نظرات (0)
در تاریخ ۲۰ تیرماه ۱۳۹۱ در محل سکوهای گازی پارس جنوبی لاشه موجودی عجیب الخلقه توسط پرسنل دریایی شناورهای مستقر در منطقه رویت شد که چند تصویر از این موجود به حضور تقدیم می گردد.

 

قابل توجه اینکه بوی تعفن بسیار عجیب این موجود تا شعاع چند صد متر قابل احساس بود.
.

 

gwen بازدید : 147 سه شنبه 01 مرداد 1392 نظرات (1)

جنگل ابر سمنان از قدیمی‌ترین جنگل های زمین محسوب می‌شود.

 

قدیمی‌ترین، خوش آب و هوا ترین، بکر ترین و البته بدون شک زیباترین جنگل ایران با گونه های نادر گیاهی و جانوری در35 کیلومتری شمال شرق استان سمنان و 50 کیلومتری شمال شرقی شهر شاهرود قرار دارد. جنگل ابر سمنان از قدیمی‌ترین جنگل های روی زمین محسوب می‌شود و به این دلیل به این نام نامیده شده است که در تمام طول سال اقیانوسی از ابر این جنگل جزیره مانند را در بر گرفته است.

 

 

پیاده‌روی روی ابر‌ها در قدیمی‌ترین جنگل جهان

 

 

gwen بازدید : 143 دوشنبه 31 تیر 1392 نظرات (0)

پژوهشگران مرکز پزشکی دانشگاه راش در شیکاگو در تحقیقات خود به این نتیجه رسیدند که حافظه انسان در

30ماه مانده به مرگ یا به عبارت دیگر دو سال و نیم قبل از وقوع مرگ با سرعت بیشتری پسرفت کرده و کاهش می یابد.

این تحقیقات از 174 نفر انجام شد که همگی آنها از مشکلات حافظه رنج می‌بردند و به مدت 6 تا 15 سال قبل از

مرگ تحت آزمایش اندازه‌گیری قدرت حافظه و آزمایش مغزی قرار گرفتند.محققان انستیتوی مطالعاتی بیماری

آلزایمر و پیرمغزی در مرکز پزشکی دانشگاه کلمبیا پیش از این گفته بودند که در واقع سکته‌های خاموش عامل

اصلی فقدان و ناتوانی حافظه در پیری هستند.

 آدام ام بریکمن و دستیارانش در این انستیتو دریافتند که از هر 4 فرد سالخورده، حداقل در مغز یک نفر نقاط مرده

کوچکی وجود دارد که عامل اصلی تخریب حافظه هستند.این در حالی که مطالعات دانشمندان آمریکایی نیز نشان

می‌دهد: وارد کردن 2 هزار و ۱۰۰ تا ۶هزار کالری به بدن در روز می‌تواند خطر اختلالات حافظه را در پیری دو برابر کند.

درباره ما
این سایت برای تهیه مقالات علمی و دانشنامه های آزاد می باشد میکوشد بهترین مقالات و بهترین کتاب های آموزشی را برای شما فراهم کند سوالات و نظرات خود را با ما در میان بگذارید سوالات را در انجمن مطرح و درخواست های خود را مطرح کنید و با نظراتتون مارا یاری کنید
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • نویسندگان
    نظرسنجی
    نظر شما درباره ی این سایت چیست؟
    آمار سایت
  • کل مطالب : 170
  • کل نظرات : 26
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 24
  • آی پی امروز : 2
  • آی پی دیروز : 6
  • بازدید امروز : 17
  • باردید دیروز : 7
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 166
  • بازدید ماه : 350
  • بازدید سال : 5,640
  • بازدید کلی : 335,040
  • کدهای اختصاصی