loading...
دانشنامه علمی عصر تبیان
gwen بازدید : 93 پنجشنبه 03 مرداد 1392 نظرات (0)
یک لاکپشت که 2 سر و 6 پا دارد در موزه علوم طبیعی کیف پایتخت اوکراین به نمایش گذاشته شده است.
این خبر را خبرگزاری فرانسه مخابره کرده است. مردم می‌توانند به مدت دو ماه این خزنده را دراین موزه که زنده بودن
آن به معجزه شبیه است، ببینند. لاک این لاکپشت پنج ساله به شکل قلب و حدود دوازده سانتیمتر است.

اگرچه دیمتری تکاچف (Dmitry Tkachev) مدیر این پروژه از موتاسیون سخن می‌گوید اما یوری جوراویلوف از کارشناسان
حیوانات شرکت اکزولاند که این نمایش را ترتیب داده است گفت: این جانور واقعا لاکپشت دو سر به معنای واقعی کلمه
نیست بلکه یک لاکپشت دوقلو است.
gwen بازدید : 92 پنجشنبه 03 مرداد 1392 نظرات (0)

سیب حاوی مقادیر خوبی از نوعی فیبر به نام (پکتین) است پکتین از دسته فیبرهای محلول است. یعنی زمانی که مرطوب می شود، چسبنده و غلیظ خواهد شد. این ماده که در سیب به میزان کافی یافت می شود خواص زیادی دارد.


*** کاهش کلسترول مضر خون اولین خاصیت پکتین سیب
مطالعات کنترل شده مختلف نشان داده است که افزودن پکتین به رژیم غذایی منجر به کاهش متوسطی در سطح کلسترول خون می شود. علت این امر ممکن است اتصال یافتن پکتین سیب به اسیدهای صفراوی باشد که به کاهش کلسترول خون کمک می کند.البته باید توجه شود که تنها پکتین نمایانگر قدرت کاهش کلسترول سیب نیست وسیب صرف نظر از داشتن پکتین،با سایر موادی که دارد،خود یک کاهنده نیرومند کلسترول است .
*** سیب و سلامتی روده
پکتین می تواند تعداد میکروب‌های مفید در دستگاه گوارش را افزایش دهد.متخصصان خاطر نشان می‌کنند که باکتری‌های مفید همچنین ماده‌ای شیمیایی به نام «بوتیریت» تولید می کنند که سوختی مهم برای سلول‌های دیواره روده ای می باشند.
*** پکتین دوست دیابتی ها
پکتین موجود درسیب می تواند کمک به حفظ سطح قند خون به طور ثابت نماید. قندهای طبیعی موجود در سیب به آهستگی هضم و جذب می شوند، بخشی از این امر می تواند ناشی از تأثیر پکتین باشد که در دستگاه گوارش تشکیل ژل می دهد.افزایش آهسته در سطوح قند خون پس از مصرف سیب ،به این معناست که سیب “شاخص گلیسمیک” پایینی دارد. بنابراین برای افراد مبتلا به بیماری دیابت ، سیب به طور خاص مفید است.لازم به توضیح است که شاخص گلیسمیک اندازه ای است که تعیین می کند،پس از خوردن غذا قند خون با چه سرعتی بالا می رود.این امر نشان می دهد که به رغم وجود قند طبیعی در سیب،خوردن سیب در افزایش سریع قند خون اثر نمی گذارد.
*** سیب با پوست ارمغان سلامتی را می آورد
یادتان باشد که ویتامین‌ها و پکتین موجود در سیب بیشتر در پوست سیب و زیر پوست آن قرار دارد. بنابراین آن‌هایی که می‌توانند پوست سیب را هضم کنند، بهتر است که آن را با پوست بخورند و اگر می‌خواهید پوست آن را بکنید بهتر است که سیب را خیلی نازک پوست کنید.

البته این مفید بوده پوست سیب زمانی است که این میوه مفید آغشته به واکس و یا مواد نگهدارنده نباشد که متاسفانه غالب میوه های بازار دارای یک لایه چربی برای حفاظت آن هستند. بنابراین حتماً این سیب‌ها را به دقت بشویید و نازک پوست بگیرید که پکتین‌ها و ویتامین‌های آن از بین نرود.

gwen بازدید : 103 پنجشنبه 03 مرداد 1392 نظرات (0)

با دستاورد های اخیری که توسط محققان و باستان شناسان انجام شد که ثمره آن کشف شهر افسانه ای داوارکار شهر بزرگ حکمران بزرگ سری کریشنا و  همچنین با ثبت وقایع مربوط به کتاب های مقدس بودائی چون مهابارتا ، پژوهشگران و تاریخ نویستان این امر را پذیرفتند که در گذشته بسیار دور با توجه به نوشته های کتاب مقدس جنگ هایی آسمانی میان زمینایان و موجودات بیگانه در سانکریت ودیک روی داده است ، که همه نوشته ها واقعی بوده و در ضمن پیشینه هند را به تصویر می کشند.

در این میان این شهر با توجه به کتاب های مقدس بودا و با توجه به متون تاریخی وجود داشته و پس از کشف شدن شهر افسانه ای که اکنون زیر آب های اقیانوس قرار دارد چگونه گی وقوع آن را با توجه به نوشته های کهن می توان اینگونه بیان کرد که بر اثر جنگ های صورت گرفته با بیگانگان اکنون این شهر در زیر اقیانوس قرار گرفته است.
متاسفانه با توجه به گمانه زنی های اشتباه محققان در متون تاریخی سبب شد تا آنان با توجه به سطح وسیعی از دانشی که در مورد تاریخ داشتند این عوامل را نقض کنند. و به طور بلقوه قدرت این امر را از خود سلب کردند که اشتباهات مبنی بر این است که چه کسی واقعاً میداند و باید به چه کسی گوش فرا داد.

دسته ای از آریائی ها به پرستش حکمران سری کریشنا کسی که شخصیت بسیار والائی داشت می پرداختند و از این رو او حکمرانی بسیار توانا بود که می توانست در میان فضا سفر کند و همچنین در بین تمامی سیارات منظومه شمسی و حتی فرا تر از آن نیز  رفت آمد کند.


gwen بازدید : 83 پنجشنبه 03 مرداد 1392 نظرات (0)

لنزهای تماسی به زودی خواهند توانست چیزی بیش از جایگزین عینک باشند. پژوهشگران لنزی ساخته‌اند که امکان بزرگنمایی را فراهم می‌کند.
اشپیگل آنلاین گزارش داد، در نخستین گام قرار است این فناوری لنز تماسی به گونه‌ای خاص از کسانی مشکل دید دارند کمک کند، دور را راحت ببینند.
پژوهشگران دانشگاه کالیفرنیا در سان دیه‌گو و دبیرستان فنی حرفه‌ای ایالتی لوزان یک لنز تلسکوپی نازک تولید کرده‌اند. این لنز قابلیت تغییر بین دید عادی و بزرگ‌کننده اشیا را دارد. پژوهشگران امیدوارند بیماران دچار دژنراسیون ماکولا وابسته به سن (AMD) یا تباهی لکه زرد را قادر سازند اثرات ناشی از این بیماری را کاهش داده و توانایی بینایی‌شان را بازیابند.

ابزارهای کمکی کنونی، بزرگ، غیرقابل حمل و اغلب مانعی برای این دسته از بیماران است. به همین خاطر، لنزهای تماسی با امکان خاموش کردن کارکرد بزرگنمایی راه حلی جذاب است، حتی اگر موقت باشد.

اریک ترمبلی، از دبیرستان فنی حرفه‌ای ایالتی لوزان گفت: در آینده امیدواریم این مشکل را در خود چشم و با درمان‌های موثر یا پروتزهای قابل نصب در شبکیه حل کنیم. تاکنون آنچه توانسته‌ایم تولید کنیم، لنزهای تماسی AMD است که کمتر دست و پاگیر هستند.
کارکرد این سیستم لنز که اختراع جوزف فورد، فیزیکدان است، اصولا مبتنی بر تلسکوپی است که از سطوح متعدد بدون انعکاس تشکیل شده است. این لنز حدود یک میلیمتر قطر دارد. این تلسکوپ کوچک که به شکل حلقه‌ای است صحنه مقابل را حدود 2.8 برابر بزرگ می‌کند.

پژوهشگران این لنز را روی مدل الکترونیکی چشم آزمایش کرده‌اند، چون هنوز قابلیت استفاده از این لنز روی چشم یک مشکل است. در حال حاضر جنس این لنز از پلیمتیل متاکریلات (PMMA) است که آکریل - یا پلکسی‌گلاس هم نامیده می‌شود. این جنس از نظر بهداشتی مضر شناخته شده و فقط می‌توان مدت کوتاهی از آن استفاده کرد.

gwen بازدید : 134 پنجشنبه 03 مرداد 1392 نظرات (0)
در تاریخ ۲۰ تیرماه ۱۳۹۱ در محل سکوهای گازی پارس جنوبی لاشه موجودی عجیب الخلقه توسط پرسنل دریایی شناورهای مستقر در منطقه رویت شد که چند تصویر از این موجود به حضور تقدیم می گردد.

 

قابل توجه اینکه بوی تعفن بسیار عجیب این موجود تا شعاع چند صد متر قابل احساس بود.
.

 

gwen بازدید : 143 سه شنبه 01 مرداد 1392 نظرات (1)

جنگل ابر سمنان از قدیمی‌ترین جنگل های زمین محسوب می‌شود.

 

قدیمی‌ترین، خوش آب و هوا ترین، بکر ترین و البته بدون شک زیباترین جنگل ایران با گونه های نادر گیاهی و جانوری در35 کیلومتری شمال شرق استان سمنان و 50 کیلومتری شمال شرقی شهر شاهرود قرار دارد. جنگل ابر سمنان از قدیمی‌ترین جنگل های روی زمین محسوب می‌شود و به این دلیل به این نام نامیده شده است که در تمام طول سال اقیانوسی از ابر این جنگل جزیره مانند را در بر گرفته است.

 

 

پیاده‌روی روی ابر‌ها در قدیمی‌ترین جنگل جهان

 

 

gwen بازدید : 139 دوشنبه 31 تير 1392 نظرات (0)

پژوهشگران مرکز پزشکی دانشگاه راش در شیکاگو در تحقیقات خود به این نتیجه رسیدند که حافظه انسان در

30ماه مانده به مرگ یا به عبارت دیگر دو سال و نیم قبل از وقوع مرگ با سرعت بیشتری پسرفت کرده و کاهش می یابد.

این تحقیقات از 174 نفر انجام شد که همگی آنها از مشکلات حافظه رنج می‌بردند و به مدت 6 تا 15 سال قبل از

مرگ تحت آزمایش اندازه‌گیری قدرت حافظه و آزمایش مغزی قرار گرفتند.محققان انستیتوی مطالعاتی بیماری

آلزایمر و پیرمغزی در مرکز پزشکی دانشگاه کلمبیا پیش از این گفته بودند که در واقع سکته‌های خاموش عامل

اصلی فقدان و ناتوانی حافظه در پیری هستند.

 آدام ام بریکمن و دستیارانش در این انستیتو دریافتند که از هر 4 فرد سالخورده، حداقل در مغز یک نفر نقاط مرده

کوچکی وجود دارد که عامل اصلی تخریب حافظه هستند.این در حالی که مطالعات دانشمندان آمریکایی نیز نشان

می‌دهد: وارد کردن 2 هزار و ۱۰۰ تا ۶هزار کالری به بدن در روز می‌تواند خطر اختلالات حافظه را در پیری دو برابر کند.

Titanium بازدید : 106 دوشنبه 31 تير 1392 نظرات (0)

مجدداٌ به آن موقع از سال رسیده :چشنواره ی معماری جهانی سال 2013(Waf). در این رویداد، 30 پروژه حضور داشته که در 29 دسته بندی منفرد و 3 گروه قرار دارد: ساختمان های کامل شده، پروژه های منظره ای، و پروژه های مربوط به آینده بعضی از این پروژه های منتخب، سازه هایی میباشند که قبلاٌ در Gizmag ظاهر شده اند. یکی از این پروژه های منتخب، برج های Al Bahr بوده که دارای بدنه ای هوشمند بوده که میزان بهره وری گرمایی را به دلیل ورود نور خورشید تا میزان 50 درصد کاهش دهد.یکی دیگر از این پروژه های منخب، آکواریوم سیاره ی آبی بوده که در دانمارک قرار دادر و توسط EXNI طراحی شده است. سیاره ی ابی در حال حاضر رکورد بزرگترین و طولانی ترین آکواریوم را در اروپای شمالی در اختیار دارد.علاوه بر این، ایستگاه پژوهشی Halley VI که به وسیله ی معمار Hugh Broughton طراحی شده است ، از دیگر پروژه های منتخب میباشد.این ایستگاه امکانات فوق مدرنی را در اختیار دانشمندان به منظور کارهای پژوهشی قرار میدهد.جایزه ی این جشنواره، در خلیج Marina در سنگاپور، بین تاریخ دوم تا چهارم اکتبر نگهداری خواهد شد.

برای مشاهده ی بقیه عکس های ساختمان به ادامه مطلب بروید

 

 

  • world_architecture_festival_shortlist_2013-10

تعداد صفحات : 17

درباره ما
این سایت برای تهیه مقالات علمی و دانشنامه های آزاد می باشد میکوشد بهترین مقالات و بهترین کتاب های آموزشی را برای شما فراهم کند سوالات و نظرات خود را با ما در میان بگذارید سوالات را در انجمن مطرح و درخواست های خود را مطرح کنید و با نظراتتون مارا یاری کنید
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • نویسندگان
    نظرسنجی
    نظر شما درباره ی این سایت چیست؟




    آمار سایت
  • کل مطالب : 170
  • کل نظرات : 26
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 24
  • آی پی امروز : 6
  • آی پی دیروز : 11
  • بازدید امروز : 47
  • باردید دیروز : 13
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 204
  • بازدید ماه : 85
  • بازدید سال : 1,902
  • بازدید کلی : 331,302
  • کدهای اختصاصی