عکس های بسیار زیبا از خطای دید برای مشاهده بیشتر به ادامه مطلب بروید
عنوان | پاسخ | بازدید | توسط |
![]() |
5 | 536 | titanium |
عنوان | پاسخ | بازدید | توسط |
![]() |
5 | 536 | titanium |
مقایسه iOS7 و Android
صفحه قفل
اولین صفحهای از هر گوشی که کاربر آن را میبیند همین صفحه است به همین خاطر شاید بتوان گفت یکی از مهمترین قسمتها در گوشی است. در اینجا خیلی سخت است که بخواهیم بگوییم کدام سیستم عامل برای صفحه قفل عملکرد بهتری داشته است. در هر دو سیستم عامل هنوز کمبودهایی در این قسمت دیده میشود و جا برای پیشرفت باز است. در صفحه قفل iOS7 شما به امکاناتی از جمله دسترسی سریع به دوربین گوشی، دسترسی به مرکز کنترل (Control Center) و دسترسی به ناتیفیکیشن بار را دارید. ضمن اینکه صفحه قفل تنها توسط کشیدن انگشت به سمت راست باز خواهد شد. اندروید 4.2 در این قسمت انعطاف پذیری بیشتری دارد شما میتوانید در اینجا از ویجتهای مختلف استفاده کنید اما نمیتوانید تعیین کنید که یک ویجت در کجای صفحه قفل قرار بگیرد در ضمن اینکه با کشیدن انگشت به هر سمتی در اینجا قفل صفحه باز خواهد شد.
هر دو سیستم عامل در این قسمت کارآمد و خوب هستند اگرچه میتوانستند بهتر از اینها عمل کنند.
صفحه اصلی
در صفحه اصلی iOS7 برای قرار گرفتن 24 آیکون در یک صفحه جا در نظر گرفته شده است اما در کمال تعجب در اندروید خالصی که در گوگل نکسوس 4 میبینیم تنها 20 آیکون میتوانند قرار بگیرند با اینکه صفحه نمایش اندازه بزرگتری دارد. اما این نمیتواند یک مشکل بزرگ باشد به خصوص که در هر دو سیستم عامل شما میتوانید آیکونهای خود را در فولدرهای جداگانه قرار دهید. آیکونها در iOS7 بد نیستند اما خیلی حالت زندهای ندارند اگرچه با تغییر ظاهری که اپل در شکل آیکونها داده است تا حدودی این مشکل را برطرف کرده اما در اندروید آیکونها روانتر هستند و ویجتها یکی از چیزهایی در اندروید هستند که بسیار دوست داشتنیاند و iOS هنوز نتوانسته خود را با ویجت سازگار کند.
بنابراین شاید بتوان گفت که در اینجا اندروید عملکرد بهتری دارد.
به ادامه مطلب بروید
9روش برای کاهش مصرف دیتا و باتری در گوشیهای اندرویدی
امروزه گوشیهای هوشمند همه کاری انجام میدهند، فیلم پخش میکنند، موزیک پخش میکنند، کارهای بانکی شما را انجام میدهند،آپدیتهای صفحات اجتماعی شما را نشان میدهند و هزاران کار دیگر که شاید امروزه قابلیت تماس گرفتن آنها جزو کمترین کارهایی باشد که انجام میدهند. اما برای انجام تمام این کارها یک مورد خیلی مهم باید در این گوشیها قوی باشد و آن باتری است. با این همه کار انرژی زیادی توسط گوشی مصرف خواهد شد و شارژ باتری زودتر از حالت معمول به اتمام میرسد.
جی اس ام در این مقاله قصد دارد که به شما آموزش دهد چه کارهایی انجام دهید تا باتری شما دیرتر تمام شود و اگر نیاز به تماس با تلفن خود پیدا کردید و به برق دسترسی نداشتید به اصطلاح کارتان لنگ نماند.
تمام این روشها مربط به دیتای گوشی شما خواهد شد که بیشترین مصرف را در گوشی دارد و دشمن باتری شما است.
به ادامه مطلب بروید و نظر یادتون نره
معتادان اینترنت مراقب شوک الکتریکی باشند
محققین درجدیدترین تحقیقات خود پی بردهاند که مصرف کاکائوی خالص و بدون شیرینی میتواند به عنوان یک دارو برای بسیاری از بیماریها ازجمله دیابت مفید باشد.براساس این تحقیقات، دانشمندان دریافتهاند که مصرف کاکائوی تلخ و یا مقدار بسیار کمی شکر به عنوان طعمدهنده و شیرینکننده میتواند باعث رفع مشکل فشارخون بالا به ویژه در سالمندان شود.
گفتنی است براساس این تحقیق مصرف شکلات تلخ میتواند باعث بهبود حساسیت انسولین به ترشح مناسب و در نتیجه کاهش خطر ابتلا به دیابت شود. بررسیها نشان میدهند پزشکان درصدد آزمایش شیوه جدیدی برای درمان و مقابله با بیماریهای قلبی عروقی و همینطور دیابت با استفاده از شکلات و کاکائوی تلخ هستند.
پزشکان درصددند از این کشف در درمان بیماریهای مغزی که در یک ارتباط مستقیم با بیماریهای قلبی عروقی است استفاده کنند و مصرف کاکائوی تلخ را به افراد در صورت عدم داشتن منع پزشکی توصیه میکنند.
گروه خبری GSM: طبق آخرین آمار و گزارش شرکت McAfee درباره وضعیت بدافزارها (Malware) در سه ماهه گذشته، سیستم عامل Android به محبوبترین بستر برای طراحی و ساخت بدافزارها تبدیل شده است.
در این گزارش، McAfee یک قدم هم فراتر رفته و نشان میدهد که طبق آمار جمعآوری شده، در سه ماهه گذشته سیستم عامل Android تنها بستر مورد استفاده برای تهیه بدافزارها بوده است.
به گزارش روابط عمومی شرکت مهندسی شبکه گستر، تاکنون بیشترین بدافزار برای گوشیهای تلفن هوشمند در محیط Symbian نوشته شده بود ولی بر اساس آمار جدید، اکنون سیستم عامل Android در صدر قرار گرفته است.
از جمله بدافزارهای متداولی که برای محیط Android نوشته میشوند، میتوان به ویروسهای ارسال کننده پیامک که برای نویسنده ویروس منبع درآمد به حساب میآید اشاره کرد.
این نوع ویروسها قادر هستند تا تاییدیه ارسال پیامک را کنترل و مسدود کنند تا صاحب گوشی متوجه اقدامات مخربی که بر روی گوشیاش در حال انجام است، نشود.
همچنین بدافزارهایی وجود دارند که کل مکالمات، پیامکها و ایمیلهای صاحب گوشی همراه را ثبت کرده و به مرکز خاصی در اینترنت ارسال میکند.
حتی این بدافزارها با کنترل امکانات ردیابی GPS، موقعیت جغرافیایی گوشی همراه را هم تشخیص میدهند.
برخی برنامههای کاربردی مخصوص محیط Android نیز که مصرف واقعی دارند، آلوده به بدافزارهایی هستند که با نفوذ به گوشی همراه هوشمند، تمامی اطلاعاتی را که میتواند جمعآوری میکند.
از طرف دیگر، شرکت امنیتی Juniper هم در گزارشی مشابه گزارش شرکت McAfee، به خطر بدافزارهای ویژه محیط Android اشاره کرده و سرعت افزایش تعداد آنها را خطرناک دانسته است.
طبق گزارش شرکت Juniper تعداد بدافزارهای ویژه محیط Android در هفت ماه گذشته بیش از پنج برابر شده است.
در این گزارش به عواملی که در بروز چنین وضعیتی تاثیر داشتهاند، اشاره شده است.
شرکت Google، به عنوان سازنده سیستم عامل Android، هیچ کنترل و نظارتی بر روی برنامههای کاربردی که بر روی سایت رسمی Android Market گذاشته میشود، ندارد.
لذا به دفعات شاهد بودهایم که پس از انتشار یک برنامه مخرب از این طریق، مسئولان Google به طور دستی اقدام به حذف آن برنامه مخرب از سایت Android Market کردهاند.
به علاوه، امکان عرضه برنامههای کاربردی، خارج از سایت رسمی Google وجود دارد و در حال حاضر سایتهای متعددی اقدام به عرضه برنامههای کاربردی Android میکنند، بدون آنکه نظارت و کنترلی بر روی این سایتها صورت گیرد.
همچنین Google هیچ کنترلی بر روی نصب و استفاده برنامههای کاربردی در محیط Android بر روی گوشیهای همراه هوشمند، انجام نمیدهد. در حالی که در سیستم های عاملی نظیر Apple iOS با اختصاص کدهای ویژه به برنامههای کاربردی، در هنگام نصب، نظارت لازم به عمل میآید.
تهیه کنندگان گزارش Juniper معتقدند که افراد خلافکار و نفوذگرانی که تا به حال بر روی سیستمهای عامل Symbian و Windows Mobile کار میکردند، اکنون به سیستم عامل Android روی آوردهاند.
همزمان با کاهش سهم بازار برای سیستمهای عامل Symbian و Windows Mobile و افزایش چشمگیر کاربرد و محبوبیت Android، توجه بیشتری از سوی افراد کنجکاو، نفوذگر و سودجویان اقتصادی به این سیستم عامل صورت میگیرد.
دانشمندان با قرار دادن سلولهای بنیادی جنینی انسان در مغز موش ها موفق شدند عملکرد حافظه و یادگیری را در آنها ترمیم کرده و بهبود بخشند. استفاده از سلول های بنیادی جنینی و تحقیق روی آنها یکی از موارد جنجالی علم در چند دهه اخیر بوده است. شاید این موضوع امروزه که دانشمندان می توانند سلول های بنیادی را هم از بندناف برداشت کنند و هم آنها را در محیط های آزمایشگاهی تولید کنند، حادتر شده باشد. اما این حقیقت را نباید از یاد برد که توانایی تکثیر بالای سلولهای بنیادی جنینی، قابلیت های بالقوه فراوانی را در زمینه های پزشکی به دانشمندان عطا می کند.
در این مورد به خصوص دانشمندان دانشگاه ویسکانسین- مدیسون با رهبری استاد علوم اعصاب و عصب شناسی، پروفسور سو-چون ژانگ و فوق دکتر یان لیو موفق شدند با کاشتن سلولهای بنیادی جنینی انسان در مغز موش ها، قابلیت های یادگیری و حافظه آنها را ترمیم کنند.
در این مطالعه آنها ابتدا به قسمتی از مغز موش که مسئول یادگیری و خاطره است، آسیب رساندند (توضیح تخصصی بخش آسیب دیده: تیغه میانی که با نورون های کولینرژیک و GABA به هیپوتالاموس متصل است). سپس سلولهای جنینی که در یک محیط واسط به گونه ای پرورش یافته بودند تا آماده تبدیل به سلول عصبی باشند، به مغز موش ها منتقل شدند. البته سیستم ایمنی بدن موش های آزمایشگاهی را غیرفعال کرده بودند تا بخش های پیوندی را پس نزند.
و حالا نوبت به بخش جالب داستان رسیده بود: سلولهای بنیادی به شکل گیرنده های GABA تغییر ماهیت دادند (دو نوع معمول اما مهم نورون ها که با GABA ارتباط برقرار می کند). پروفسور ژانگ می گوید:« این دو نوع نورون در بسیاری از عادات و رفتار انسانی درگیر و دخیل هستند: احساسات. حافظه. اعتیاد و بسیاری رفتارهای وابسته به روان.»
سپس موش ها تحت یک سری آزمون استاندارد قرار گرفتند که میزان یادگیری و حافظه آنها سنجیده شود (مانند پازل ماز) و نتایج به شکل معنی داری نسبت به قبل از درمان بهبود یافته بود.
ژانگ امیدوار است که تحقیقات سلولهای بنیادی بتواند درمانی برای بسیاری از بیماری ها و ترمیم مغز باشد: «نورون های کولینرژیک در آلزایمر و سندرم داون دخیل هستند. اما نورون های GABA در بسیاری از اختلالات و بی نظمی ها از قبیل اسکیزوفرنی، صرع، افسردگی و اعتیاد نقش دارند.»
کنولوژی پزشکی مدرن هر روزه نوید بخش معجزات جدیدی است. و ابداعات و اختراعات آن با ورود به زندگی انسان های عادی می توانند بهبودهای خارق العاده ای باشند که شاید روزی جزو آرزوهای دست نیافتنی بودند. اما هر روز شاهد ورود بخش تازه ای از آنها به بازار و تبدیل افراد بیشتری به انسان-ماشین (Cyborg) هستیم.
آغاز داستان امروزمان هم به سال ۲۰۰۸ برمی گردد. جیسون کاگر با بدشانسی تمام در یک تصادف روی خطوط نیرو سقوط کرد و با ۷۲۰۰ ولت شوک الکتریکی روبرو شد و متاسفانه هر دو دست خود را از دست داد. اما اکنون اینقدر خوش شانس است که توانسته دو دست جدید در اختیار بگیرد که توسط یک اپلیکیشن اختصاصی آیفون کنترل می شوند.
i-Limb دست رباتیک فوق پیشرفته طراحی شده توسط موسسه انگلیسی توسعه ابزارهای پروتزی Touch Bionics است. ۵ انگشت این دست به طور مستقل حرکت می کنند و انگشت شست هم دارای حرکت و چرخش کامل است. علاوه بر این دست از مچ هم به صورت ۳۶۰ درجه امکان چرخش دارد.
این دستان به اندازه کافی هوشمند هستند که به صورت خودکار کارهایی مانند لمس و گرفتن اجسامی چون لیوان و ابزارهای معمول خانگی را انجام دهند. اما برای راحتی بیشتر، کاگر یک اپلیکیشن اختصاصی آیفون هم در اختیار دارد و با استفاده از آن ۲۴ الگوی ویژه گرفتن پیچیده تر را هم می تواند برای دستانش برنامه ریزی کند.
برای کار با این اپلیکیشن و انتخاب حالت های مختلف برنامه برای دستان، وی از یک قلم استایلوس معمولی استفاده می کند. البته دست های کاگر دقیقا همانند آنچه در ترمیناتور دیده اید، طبیعی به نظر نمی رسند. اما وی بسیار خوب آنها را اداره می کند و به خوبی از پس کارهایش بر می آید. و مطمئنا بسیار بسیار بهتر از هر دست پروتز پلاستیکی هستند که وی تا کنون استفاده می کرده است.
به نظر شما چقدر تا تبدیل کامل انسان به یک موجود نیمه ماشینی و تحقق داستان های علمی-تخیلی همچون ترمیناتور، آی روبات و پلیس آهنی فاصله داریم؟
تعداد صفحات : 17